Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Próba określania rozszerzenia i wydłużenia miękkiej stali przy walcowaniu na zimno

LDR     01529caa#a2200241#i#4500
001     0172901286660
003     GL 001
005     20210825100249.4
008     180606s1958####pl#####f#####|000#0#pol#c
035     %a xx004338400
035     %a (NUKAT)vtls004338400
040     %a GL 001/AK %b pol %e rda %c GL 001/AK %d GL 001/AK
100 1   %a Wusatowski, Zygmunt. %e Autor
245 1 0 %a Próba określania rozszerzenia i wydłużenia miękkiej stali przy walcowaniu na zimno / %c Zygmunt Wusatowski, Kazimierz Lenart.
500     %a Tytuł nagłówkowy.
504     %a Bibliografia na stronie 53.
530     %a Dostępny również w formie elektronicznej.
536     %a Digitalizacja i opracowanie rekordów analitycznych dla artykułów opublikowanych w Zeszytach Naukowych Politechniki Śląskiej - zadanie finansowane w ramach umowy nr 549/P-DUN/2018 ze środków Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę.
700 1 # %a Lenart, Kazimierz %c (metaloznawstwo). %e Autor
773 0 # %7 nnas %t Zeszyty Naukowe, Mechanika %d Kraków ; Gliwice : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1954- %k Zeszyty Naukowe - Politechnika Śląska %g Z. 5 (1958) = Nr 16, strony 41-53 %x 0434-0817 %w dd95318205 %w (NUKAT)vtls000026478
856 4 # %u https://integro.bg.polsl.pl/site/recorddetail/0172901286660 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u http://delibra.bg.polsl.pl/dlibra/docmetadata?id=47030 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
999     %b Aka (16/07/2018) %c Aka (16/07/2018 ; 000, 530+, 536+, 856+) %r 1958 

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies