Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Aminopeptydazy z rzepaku - charakterystyka i wpływ wybranych czynników na ich aktywność = Oilseed rape aminopeptidases - characterization and influence of chosen factors on their activity

Hasło główne :
Kania, Joanna (chemia)
Tytuł :
Aminopeptydazy z rzepaku - charakterystyka i wpływ wybranych czynników na ich aktywność = Oilseed rape aminopeptidases - characterization and influence of chosen factors on their activity
Autorzy :
Kania, Joanna (chemia)
Politechnika Śląska (Gliwice). Katedra Chemii Organicznej, Bioorganicznej i Biotechnologii
Współtwórcy :
Gillner, Danuta. Promotor
Temat :
Peptydazy - rozprawy akademickie.
Rzepak - rozwój - rozprawy akademickie.
Rzepak - próby uprawowe - rozprawy akademickie.
Rok wydania :
2019
Wydawca :
Gliwice : [wydawca nieznany]
Opis fizyczny :
182 karty : ilustracje (w tym kolorowe) ; 30 cm + 2 recenzje (6 stron, 6 kart) ; 1 dysk optyczny (CD-ROM)
Książka
LDR     02439cam#a2200433#i#4500
001     0173001417419
003     GL 001
005     20210825100412.0
008     190715s2019####pl#a|||f#m||||000#0#pol#d
040     %a GL 001 %b pol %e rda %c GL 001
091     %b Rękopis + 1 CD
100 1   %a Kania, Joanna %c (chemia). %e Autor
245 1 0 %a Aminopeptydazy z rzepaku - charakterystyka i wpływ wybranych czynników na ich aktywność = %b Oilseed rape aminopeptidases - characterization and influence of chosen factors on their activity / %c Joanna Kania ; Politechnika Śląska. Wydział Chemiczny. Katedra Chemii Organicznej Bioorganicznej i Biotechnologii.
246 3 1 %a Oilseed rape aminopeptidases - characterization and influence of chosen factors on their activity
260 #   %a Gliwice : %b [wydawca nieznany], %c 2019.
300     %a 182 karty : %b ilustracje (w tym kolorowe) ; %c 30 cm + %e 2 recenzje (6 stron, 6 kart) ; 1 dysk optyczny (CD-ROM).
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
337     %a Komputer %b c %2 rdamedia
338     %a dysk komputerowy %b cd %2 rdacarrier
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500     %a Dysertacja. Politechnika Śląska Gliwice, 2019.
500     %a Płyta CD zawiera pełny tekst pracy doktorskiej.
502     %a Praca doktorska. Politechnika Śląska.
504     %a Bibliografia na kartach 171-182.
530     %a Dostępny również w formie elektronicznej.
546     %a Streszczenie w języku angielskim (opis bibliograficzny).
650   # %a Peptydazy %v rozprawy akademickie.
650   # %a Rzepak %x rozwój %v rozprawy akademickie.
650   # %a Rzepak %x próby uprawowe %v rozprawy akademickie.
700 1 # %a Gillner, Danuta. %e Promotor
710 2 # %a Politechnika Śląska (Gliwice). %b Katedra Chemii Organicznej, Bioorganicznej i Biotechnologii. %e Instytucja sprawcza
856 4 # %u https://integro.bg.polsl.pl/site/recorddetail/0173001417419 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u http://delibra.bg.polsl.pl/publication/62180 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
990     %a aminopeptydazy
990     %a rzepak
990     %a czynniki abiotyczne
990     %a czynniki biotyczne
999     %b apietrowska (15/07/2019) %c Elka (29/07/2019 ; 000, 008, 040, 100+, 245, 246+, 300, 336+, 337+, 338+, 500+, 502+, 504+, 530+, 546+, 700+, 710+, 856+) %c kasia (16/09/2019 ; 650+, 990+) %d kasia (16/09/2019) %c Monika (17/09/2019) %r 2019 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza :
104 5587
Położenie :
Cz.Ab R-5587+CD
Status :
Dostępna (na miejscu)
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies