Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Rozdzielanie dwuskładnikowych mieszanych gazów w procesach dyfuzji i konwekcji oraz termodyfuzji

LDR     01487caa#a2200253#i#4500
001     0173101641570
003     GL 001
005     20210825100533.9
008     200923s1970####pl#####f#####|000#0#pol#c
035     %a xx004952368
035     %a (NUKAT)vtls004952368
040     %a GL 001/TG %b pol %e rda %c GL 001/TG %d GL 001/TG
041 0 # %a pol %b rus %b eng
100 1   %a Pazdur, Anna. %e Autor
245 1 0 %a Rozdzielanie dwuskładnikowych mieszanych gazów w procesach dyfuzji i konwekcji oraz termodyfuzji / %c Anna Pazdur.
500     %a Tytuł nagłówkowy.
504     %a Bibliografia na stronie 395-396.
530     %a Dostępny również w formie elektronicznej.
546     %a Streszczenie rosyjskie, angielskie.
773 0 # %7 nnas %t Zeszyty Naukowe. [Matematyka, Fizyka] %d Gliwice : Politechnika Śląska, 1961-2010 %k Zeszyty Naukowe - Politechnika Śląska %g Z. 15 (1970) = Nr 285, strony 379-397 %x 0072-470X %w cc95204362
773 0 # %7 nnam %t Sesja Naukowa 30 maja 1970 r. %d Gliwice : Dział Wydawnictw Politechniki Śląskiej, 1970 %k Zeszyty Naukowe - Politechnika Śląska ; nr 285 %k Zeszyty Naukowe - Politechnika Śląska. Matematyka-Fizyka, ISSN 0072-470X ; z. 15 %g Strony 379-397 %w xx003820943 %w (NUKAT)vtls003820943
856 4 # %u https://integro.bg.polsl.pl/site/recorddetail/0173101641570 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 1 %u https://delibra.bg.polsl.pl/dlibra/publication/77664 %z Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
999     %b Tgiz (21/10/2020) %c Tgiz (21/10/2020 ; 000, 530+, 856+) %r 1970 

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies