Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Metody zarządzania a kształtowanie zaangażowania pracowników we współczesnych organizacjach : teoria i praktyka

Hasło główne :
Bijańska, Jolanta
Tytuł :
Metody zarządzania a kształtowanie zaangażowania pracowników we współczesnych organizacjach : teoria i praktyka
Autorzy :
Bijańska, Jolanta
Wodarski, Krzysztof
Temat :
Zarządzanie przedsiębiorstwem.
Motywacja personelu.
Personel - kierowanie.
Rok wydania :
2020
Wydawca :
Toruń : TNOiK Stowarzyszenie "Dom Organizatora"
ISBN :
9788372859501
Opis fizyczny :
298 stron, [32] strony tablic : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm
UKD :
005.22::005.583.1
DZIAŁ W CZYTELNI 02: 005 Zarządzanie
Książka
LDR     02582cam#a2200613#i#4500
001     0173101674231
003     GL 001
005     20210825100543.0
008     201214s2020####pl#a#########|000#0#pol#c
020     %a 9788372859501
035     %a xx005022301
035     %a (NUKAT)vtls005022301
040     %a WR U/MW %b pol %e rda %c WR U/MWs
080 #   %a 005.22::005.583.1
080 #   %a DZIAŁ W CZYTELNI 02: %x 005 Zarządzanie
091     %b Książka
100 1   %a Bijańska, Jolanta. %e Autor
245 1 0 %a Metody zarządzania a kształtowanie zaangażowania pracowników we współczesnych organizacjach : %b teoria i praktyka / %c Jolanta Bijańska, Krzysztof Wodarski.
250     %a Wydanie I.
260 #   %a Toruń : %b TNOiK Stowarzyszenie "Dom Organizatora", %c 2020.
300     %a 298 stron, [32] strony tablic : %b ilustracje (w tym kolorowe) ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504     %a Bibliografia na stronach 285-299.
521 8   %a Dla studentów zarządzania i praktyków.
530     %a Spis treści dostępny w zakładce Multimedia.
650   # %a Zarządzanie przedsiębiorstwem.
650   # %a Motywacja personelu.
650   # %a Personel %x kierowanie.
700 1 # %a Wodarski, Krzysztof. %e Autor
710 2 # %a Towarzystwo Naukowe Organizacji i Kierownictwa. %b Dom Organizatora. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.bg.polsl.pl/site/recorddetail/0173101674231 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 978-83-7285-950-1
980     %a 005.22::005.583.1 %y Metody zarządzania przez motywowanie
980     %a DZIAŁ W CZYTELNI 02:
981 1   %a 005.22::005.583.1
990     %a metody zarządzania
990     %a komunikacja w organizacji
990     %a kultura organizacyjna
990     %a wartość organizacji
990     %a motywowanie pracowników
990     %a zaangażowanie pracowników
990     %a delegowanie pracowników
990     %a cele organizacyjne
990     %a partycypacja pracownicza
990     %a marketing wewnętrzny
990     %a kompetencje pracowników
990     %a grupy autonomiczne
990     %a koła jakości
990     %a innowacje organizacyjne
990     %a kontrola menedżerska
990     %a konflikty w organizacji
999     %b hatop (09/12/2020) %c kasia (18/12/2020 ; 000, 080+, 530+, 980+, 981+, 990+) %d kasia (18/12/2020) %c kasia (18/12/2020) %c kasia (18/12/2020 ; 000, 920) %c Monika (18/12/2020) %c Marta (19/12/2020 ; 080+, 980+) %c Marta (19/12/2020 ; 040) %c prolib (22/12/2020) %r 2020 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza :
105 122318
Położenie :
Mg S.122318
Status :
Wypożyczona
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
105 122319
Położenie :
Mg S.122319
Status :
Dostępna
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza :
102 152119
Położenie :
Cz.O2 152119
Status :
Dostępna
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies